Moravská škvarková pomazánka

Jak připravit moravskou škvarkovou pomazánku jsme se dozvěděli v osmém díle Vychytávek. Kromě toho byl uveden divácky recept na neobyčejnou zvěřinovou svíčkovou.

Moravská škvarková pomazánka
Suroviny: 

250g mletých škvarků,
3 natvrdo uvařená vejce,
2 lžíce hořčice,
2 sterilované okurky,
cibule nebo svazek jarní cibulky,
sůl, pepř
stroužek česneku

Postup přípravy receptu: 

Mleté škvarky dáme do mísy a k nim si nastrouháme vejce a okurky. Přidáme najemno nasekanou cibulku. Osolíme, opepříme, přidáme česnek a hořčici. Pořádně promícháme a můžeme rovnou servírovat.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz