Mandlový likér Ládi Hrušky

Recept na domácí Baileys likér kdysi dávno Láďu Hrušku proslavil. Vyzkoušejte taky jeho další vánoční likér.  Mandlový likér je voňavý, lahodný a budete ho mít hotový razdva. Z uvedených surovin ho budeme mít 1 a ½ litru.

Mandlový likér Ládi Hrušky
Suroviny: 

1 sáček mandlového pudinku,
500 ml polotučného mléka,
1 vanilinový cukr,
2 konzervy zkaramelizovaného kondenzovaného mléka,
0,5 l rumu

Postup přípravy receptu: 
Na přípravu likéru uvaříme puding s mlékem a cukrem podle návodu na obale. Do vychladlého pudingu přidáme zkaramelizovaná mléka a vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni dohladka. Přilijeme rum a ještě asi minutu šleháme. Hotový likér přelijeme do skleněných lahví, uzavřeme a uchováváme v chladničce. Je výborný i do kávy nebo na polití zmrzlinových pohárů.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vaříme s Láďou Hruškou. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz