Moravská hrkfrk buchta Ládi Hrušky

Ve velikonočním díle Vychytávek se dozvíme postup na přípravu superrychle upečené moravské hrkfrk buchty. A zvládnou to i děti.

Moravská hrkfrk buchta Ládi Hrušky
Suroviny: 

Korpus:
2 hrnky polohrubé mouky,
hrnek cukru,
hrnek mléka,
půl hrnku oleje nebo másla,
kypřící prášek,
2 vejce,
vanilkový cukr

Krém:
2 pudingy,
2 mandarinkové kompoty,
2 smetany na šlehání

Postup přípravy receptu: 

Všechno suroviny potřebné na přípravu korpusu hrkneme do mísy a zamícháme. Roztáhneme na plech a pečeme v troubě při 170 °C asi 20 minut. Mezitím jak se nám bude péct buchta si připravíme hrkfrk krém. Všechny suroviny, které potřebujeme na přípravu krému vložíme do hrnce. Uzavřeme víkem a pořádně protřepeme. Krémem namažeme upečenou buchtu.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz