Šneci zabijáci

V halloweenském speciálu upekl Láďa speciální dobrotu z kroupového jelítka - šneky zabijáky

Šneci zabijáci
Suroviny: 

listové těsto,
balíček kysaného zelí,
kroupová jelítka,
grilovací koření,
1 vejce na potření
sezamová semínka

Postup přípravy receptu: 

Listové těsto rozbalíme a roztáhneme na pracovní desku, kterou můžeme jemně poprášit moukou. Poté položíme na těsto první vrstvu z kysaného zelí. Na kysané zelí dáme obsah ze střívek jelítek, posypeme grilovacím kořením a zavineme do šišky. Sbalené těsto nakrájíme na kolečka - šneky. Připravené šneky pomašlujeme vejcem a posypeme semínky.
Pečeme v troubě předehřáté na 190°C hezky dozlatova.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz