Vaječná tlačenka Ládi Hrušky

Jak uvařit výtečnou vaječnou tlačenko-bábovku podle Láďova lety prověřeného receptu uvidíte v dalším, už šestém, letošním díle Vychytávek. Kromě toho se dozvíte jak připravit výtečnou česnekovou pomazánku

Vaječná tlačenka Ládi Hrušky
Suroviny: 

pytlík práškové želatiny na výrobu aspiků a vaječných tlačenek,
10 natvrdo uvařených vajec,
200g šunky,
sklenička sterilované zeleniny do bramborového salátu,
sklenička malé majolky (light)

Postup přípravy receptu: 

Připravíme si želatinu dle návodu a místo vody do ní nalijeme nálev ze sterilované zeleniny. 5 vajec a šunku nakrájíme na kostičky, přidáme zeleninu z nálevu. Smícháme s majolkou a želatinou. Do silikonové bábovkové formy nalijeme polovinu hmoty. Dokola naskládáme zbylých 5 vajec a zalijeme zbytkem, aby celá vejce byla ponořena. Necháme nejlépe přes noc vychladnout v lednici.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz